PARÇALI BULUTLU
İMSAK'A KALAN SÜRE
Servis: 6 – 8 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
Malzemeler:
200 ml’lik bardak ölçüsüyle:
Hardallı sosu için:
Yapılışı:
*Beyaz lahana, taze soğan, kapya biber, maydanoz, dereotu ve turpu incecik doğrayıp büyük bir kaba aktarın. Mor lahana, havuç ve tuzu ekleyip lahana yumuşayana kadar elinizle yoğurun.
*Sos malzemelerini derin bir kasede karıştırıp salatanın üzerine dökün, ceviz içi ve nar tanelerini de ilave ederek karıştırın. Salatanın üzerini kapatarak buzdolabında en az 3 – 4 saat veya bir gece beklettikten sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin.
Kısa bir not:
*Salatayı 4 – 5 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.
Afiyetle, sevgiyle ve sağlıkla kalın…
Haber Kaynak : HTHAYAT.HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
15 Mart 2025SPOR
15 Mart 2025GÜNDEM
15 Mart 2025SPOR
15 Mart 2025SPOR
15 Mart 2025GÜNDEM
15 Mart 2025GÜNDEM
15 Mart 2025