Hardallı lahana salatası

Servis: 6 - 8 kişilik

Hazırlama süresi: 20 dakika


Malzemeler:

200 ml’lik bardak ölçüsüyle:










Hardallı sosu için:













Yapılışı:

*Beyaz lahana, taze soğan, kapya biber, maydanoz, dereotu ve turpu incecik doğrayıp büyük bir kaba aktarın. Mor lahana, havuç ve tuzu ekleyip lahana yumuşayana kadar elinizle yoğurun.


*Sos malzemelerini derin bir kasede karıştırıp salatanın üzerine dökün, ceviz içi ve nar tanelerini de ilave ederek karıştırın. Salatanın üzerini kapatarak buzdolabında en az 3 - 4 saat veya bir gece beklettikten sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin.


Kısa bir not:

*Salatayı 4 - 5 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.


Afiyetle, sevgiyle ve sağlıkla kalın...






Haber Kaynak : HTHAYAT.HABERTURK.COM

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."